Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of het hapje op het einde van je parcours. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw deuren allemaal afspeelt. Ze wandelen als ware ambassadeurs weer buiten, en zo is één ding zeker: Voka Open Bedrijvendag geeft je imago, zij het als werkgever, als buurman of als producent, sowieso een ferme boost!

Op zondag 03 oktober 2021 willen we graag samen met jou het ondernemerschap in de kijker plaatsen. 

Deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag betekent dat je voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en ondersteuning, organisatie- en promotiematerialen en bovenal surf je mee op onze grootse mediacampagne met daarbovenop een uitgekiende campagne in pers. We reiken je alle middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor je bedrijf, je medewerkers en de bezoekers. 

KLIK HIER EN BEKIJK ONZE 'NOTENDOP 2021'

Advies en ondersteuning

Met behulp van verschillende tools en een gedreven team ondersteunen we jou doorheen de stappen in de voorbereiding van jouw ideale Voka Open Bedrijvendag. Zo zorgen we voor een gedetailleerde retroplanning die we aanvullen met handige fiches, samen vormen zij de rode draad doorheen je hele organisatie. We helpen je ook verder via een brainstormpakket, mailings, telefoontjes, brainstormmomenten en advies. We staan voor je klaar en helpen je graag in de organisatie van jouw idéale Voka Open Bedrijvendag !

Organisatie - en promotiematerialen

Om je deelname aan Voka Open Bedrijvendag meer visibiliteit te geven en je parcours uit te stippelen voorzien we een doos vol organisatie - en promotiematerialen: vlaggen, spandoeken, autostickers, afspanningslint, wegwijzers, … Het goed gebruiken van deze materialen ligt mee aan de basis van jouw geslaagde Voka Open Bedrijvendag.
We bezorgen je een basic pakket volgens de grootte van je bedrijf. Dit is niet limitatief en we denken graag met je mee in functie van de noden en wensen.
 
Een greep uit de doos: “Wij doen mee” affiches, “Wij doen mee” stickers, Vlaggen (zonder mast), Spandoeken, Vborden, Wegwijzers, Wegwijzers gepersonaliseerd,
Vlaggenwimpels (Kleine vlaggetjes), Afspanningslint, Infopanelen: wist je dat, info, welkom, Autostickers, Autostickers gepersonaliseerd, Buttons.
 
Voka Open Bedrijvendag zet in op duurzaam ondernemen. 
Zo zijn de wegwijzers vervaardigd uit weerbestendig karton en hergebruiken we een deel van onze materialen. Deze materialen worden voor jouw gemak opgehaald door een koerier.
 
 

Grootse media- en perscampagne

Voka Open Bedrijvendag krijgt elk jaar heel wat persaandacht en mediabelangstelling. Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op met een mooi campagnebeeld. Dit campagnebeeld wordt ingezet in de eigen media, radio- en televisie, print & online en in een uitgekiende perscampagne.

* Eigen Media voor een waarde van € 100.000
Voka Open Bedrijvendag website, Persoonlijke bedrijfspagina op de website Voka Open Bedrijvendag, Logo gebruik Voka Open Bedrijvendag vanaf de inschrijving gedurende de duur van de editie, Sociale media Voka Open Bedrijvendag
 
* Radio & Televisie voor een waarde van € 250.000
* Print & Online voor een waarde van € 430.000
Aankondigingscampagne + advertenties in print: oa. Trends, Knack, Libelle, Flair, Sport Voetbalmagazine,...., Aankondigingscampagne Voka- Ondernemersmagazine 1/1pg
september, Aankondiging + provinciaal overzicht deelnemers De Zondag, Online promotiecampagne Voka Open Bedrijvendag: Stubru.be, Radio1.be, Knack.be, Spotify,...,
 
Inbegrepen in je deelnameprijs: Publireportage De Zondag, regionale editie lay-out volgens template. 

Wist je dat er jaarlijks meer dan 400 persartikelen verschijnen over Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven? 

NIEUW: op reservatie & veilig

* Online reservatiesysteem in functie van crowd control (testing & tracing) 

Voka Open Bedrijvendag zal werken met een volledig nieuw online reservatiesysteem als gevolg van COVID-19.  Dit in het kader van 'crowdcontrol' (testing & tracing). We volgen strikt de opgelegde maatregelen vanuit de overheid om de veiligheid van iedereen, medewerkers en bezoekers te garanderen. 
In het kader van 'crowdcontrol' (testing & tracing) zal je kunnen aangeven hoeveel bezoekers per uur (vb: 10u - 11u) / dagdeel (vb: 10u - 13u30) je bedrijf mogen/kunnen bezoeken. Om jullie hier optimaal in te ondersteunen voorzien wij dit nieuw online reservatie-platform. Wij nemen de kost & het beheer hiervan volledig op ons en als deelnemend bedrijf maak je gratis gebruik van dit systeem. Tijdens de officiële openingsuren van Voka Open Bedrijvendag op zondag 3 oktober 2021, van 10u - 17u verloopt de verplichte reservatie via deze reservatietool. 

Online reservatie voor de bezoeker is verplicht.  Bij reservatie zal een administratieve bijdrage van 2€ per ticket gevraagd worden. Er zijn geen transactiekosten. Kinderen en jongeren tot 18 jaar zullen gratis zijn. Dit om plaatsen te reserveren, te garanderen en om de veiligheid van het bezoek te waarborgen.   

De bezoeker aanvaardt de algemene voorwaarden en privacy-policy en krijgt de mogelijkheid om via opt-in aan te duiden om in de toekomst verdere informatie/ acties / nieuwsbrieven te ontvangen van het bedrijf van zijn/haar keuze. Zo bezorgen wij jou graag deze data achteraf om deze geïnteresseerde bezoekers blijvend te kunnen contacteren en op de hoogte te houden van jullie business. Uiteraard volgen we ook hier de regelgeving mbt GDPR.

* Hou het veilig

  • Bezoekers zullen bij reservatie verklaren in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen. 
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht volgens de geldende maatregelen van de overheid. 
  • De bezoeker zal een geldige reservatie nodig hebben om een bedrijf te bezoeken (ticket op smartphone). Online reservatie is verplicht!
  • Bezoekers betalen bij voorkeur contactloos indien ze iets ter plaatse wensen te kopen.

Op 1 september gaat de reservatiemodule LIVE!

 

GRATIS TICKETS

 

Wat met jullie eigen medewerkers, stakeholders, belangrijke klanten, ...? Jullie kunnen hen gratis tickets aanbieden tussen 10u en 17u op zondag 3 oktober. 

Hoe werkt het? -> jullie krijgen, via de toegewezen contactpersoon, een persoonlijke link naar de 'bedrijven reservatie pagina' -> dit geldt enkel voor de officiële tijdslots van 10u tot 17u. Voor en na deze uren moet niet gewerkt worden met ons reservatiesysteem. 

  

Downloads

INFOBROCHURE Fysiek deelnemen met je bedrijf

OBD Notendop_2020-oktober_ZP_B.pdf