Deelnemen aan Open Bedrijvendag betekent dat je voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en begeleiding, promotieartikelen, flyers en andere drukwerken, met daarbovenop een uitgekiende campagne in pers en media. We reiken je alle middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor je bedrijf, je medewerkers en de bezoekers. 

KLIK HIER EN BEKIJK ONZE 'NOTENDOP 2020'

Advies en begeleiding

We nemen je stap voor stap mee naar Voka Open Bedrijvendag, van de dag van inschrijving tot de eerste zondag van oktober. Je krijgt van ons een uitgebreid draaiboek met stappenplan, we organiseren een kick-off event waar je samen met de andere deelnemers inspiratie kan opdoen en last but not least staan we met een 7-koppig team klaar om je op elk moment van de voorbereidingen te helpen en te adviseren.

Promotiepakket

Om je Open Bedrijvendag zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen, bezorgen we je een uitgebreid pakket met organisatiemateriaal en communicatie- en promotietools. Zo kan je iedereen op de hoogte brengen van je deelname en kan je op de dag zelf alles vlot structureren en organiseren. We optimaliseren het pakket doorheen het jaar samen met diverse partners. Er kunnen dus wijzigingen voorkomen.

Mediacampagne

Open Bedrijvendag krijgt elk jaar heel wat persaandacht en mediabelangstelling. We zorgen voor radio- en televisiespots, maken een overzichtelijk magazine, voeren promotie via onze website, publiceren diverse advertenties en zetten ook alles op alles om kranten, magazines, blogs en nieuwsdiensten tijdig op de hoogte te brengen van het evenement.