Zet de deuren van je bedrijf open voor het grote publiek

Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van 34 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen naar een succesvolle Voka Open Bedrijvendag. Er zijn talloze redenen om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag.

Een fysieke deelname
 • Wij ondersteunen, begeleiden & adviseren je doorheen het hele proces

  We voorzien een draaiboek, tal van creatieve tips, een stappenplan, promotiemateriaal, adviesbezoeken, een inspiratie kick-off event, brainstorms … Je staat er nooit alleen voor, en dat is meteen ook de sterkte van Voka Open Bedrijvendag.

 • Wij promoten je deelname op onze website

  In deze digitale tijden is je persoonlijke online bedrijfspagina belangrijker dan ooit! Elk jaar is onze website openbedrijvendag.be goed voor miljoenen ‘pageviews’! Op jouw bedrijfspagina informeer je nieuwsgierige bezoekers over ‘wie jullie zijn, ‘waar jullie voor staan’, ‘wat jullie doen’ en ‘wat de bezoeker zeker niet mag missen’.

 • 360° Media- en perscampagne

  Voka Open Bedrijvendag krijgt elk jaar heel wat persaandacht en mediabelangstelling. Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op van radio- en televisiespots, advertenties, online banners, affichage tot een uitgekiende perscampagne.

 • Digitale marketing

  Wij verspreiden posts op social media om jullie deelname extra in de kijker te zetten. Dankzij onze digitale wij-doen-mee banners zorgen jullie zelf voor extra kennisgeving van jullie deelname op de eigen social media en voor massale verspreiding in alle mailverkeer met de digitale e-mailhandtekening. Wij publiceren onmiddellijk na jouw inschrijving een gepersonaliseerde bedrijfspagina op onze site waar bezoekers meer informatie over jullie bedrijf terugvinden. Wij werken met Social Seeder, waar ambassadeurs met interessante netwerken op social media helpen om onze posts te verspreiden. Via TikTok en Twitch (een platform voor gamers) zetten we in op influencer marketing.

Begeleiding van A tot Z

Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van 34 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen naar een succesvolle Voka Open Bedrijvendag.

Sterke campagnevoering

Door deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag surf je mee op een grote mediacampagne met radio- en televisiespots, advertenties, online banners en een uitgekiende perscampagne. Ook verspreiden we posts op social media om je deelname extra in de kijker te zetten.

Sterk imago en employer branding

Tal van bezoekers komen langs voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw deuren allemaal afspeelt. Door deel te nemen kan je je profileren als werkgever en je employer branding én imago een boost geven.

Ontdek hoe andere bedrijven de vorige editie beleefden

Laat je inspireren door de succesvolle deelname van andere bedrijven. Ze vertellen je met plezier over hun positieve ervaring!

1 200 bezoekers kwamen vol bewondering naar ons bedrijf in werking kijken. Er ging veel aandacht naar onze tijdslijn, want we bestaan inmiddels al 35 jaar. Een welgemeende dankjewel aan het team van Voka Open Bedrijven voor de ondersteuning! Mede door jullie is deze dag feilloos verlopen, hebben we heel wat bezoekers kunnen spreken en laten zien wat ons familiaal bedrijf te bieden heeft.
Hans Declercq Communicatie – Ronny Wens
Wij bestaan momenteel 15 jaar, dus voor ons is dit het perfecte momentum om nieuwe producten in de kijker te zetten. Zo lanceren we vandaag een nieuwe bidirectionele laadpaal. Het is heel leuk om te zien dat er zoveel mensen zijn die zondag de tijd nemen om naar ons toe te komen!
Ismaël Ben-Al-Lal CEO Futech
Voka Open Bedrijvendag is een bijzondere gelegenheid om te delen wat UNIE-K te bieden heeft, namelijk zorgen voor mensen met een beperking. De bezoekers spraken vol lof over onze werking. Dit is een bevestiging van ons voortdurend streven naar kwaliteit en innovatie, en toont ook aan dat onze inspanningen oprecht gewaardeerd worden! Onze groene locatie heeft een duidelijke impact nagelaten bij de bezoekers. Deze draagt dagelijks bij aan de positieve sfeer en het welzijn van onze medewerkers!
Team UNIE-K

Met de steun van onze partners

Deelnemen aan VOKA open bedrijvendag met je organisatie?

Zin gekregen om mee op de kar te springen van Voka Open Bedrijvendag en wens je je in te schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte op & wij nemen binnen de week contact met je op.

Offerte aanvragen