Zet de deuren van je bedrijf open voor het grote publiek

Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van 33 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen naar een succesvolle Voka Open Bedrijvendag. Er zijn talloze redenen om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag.

Een fysieke deelname Ons digitaal aanbod
 • Wij ondersteunen, begeleiden & adviseren je doorheen het hele proces

  We voorzien een draaiboek, tal van creatieve tips, een stappenplan, promotiemateriaal, adviesbezoeken, een inspiratie kick-off event, brainstorms … Je staat er nooit aleen voor, en dat is meteen ook de sterkte van Voka Open Bedrijvendag.

 • Wij promoten je deelname op onze website

  In deze digitale tijden is je persoonlijke online bedrijfspagina belangrijker dan ooit! Elk jaar is onze website openbedrijvendag.be goed voor miljoenen ‘pageviews’! Op jouw bedrijfspagina informeer je nieuwsgierige bezoekers over ‘wie jullie zijn, ‘waar jullie voor staan’, ‘wat jullie doen’ en ‘wat de bezoeker zeker niet mag missen’.

 • 360° Media- en perscampagne

  Voka Open Bedrijvendag krijgt elk jaar heel wat persaandacht en mediabelangstelling. Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op van radio- en televisiespots, advertenties, online banners, affichage tot een uitgekiende perscampagne.

 • Digitale marketing

  Wij verspreiden posts op social media om jullie deelname extra in de kijker te zetten. Dank zij onze digitale wij-doen-mee banners zorgen jullie zelf voor extra kennisgeving van jullie deelname op de eigen social media en voor massale verspreiding in alle mailverkeer met de digitale e-mailhandtekening. Wij publiceren onmiddellijk na jouw inschrijving een gepersonaliseerde bedrijfspagina op onze site waar bezoekers meer informatie over jullie bedrijf terugvinden. Wij werken met Social Seeder, waar ambassadeurs met interessante netwerken op social media helpen om onze posts te verspreiden. Via TikTok en Twitch (een platform voor gamers) zetten we in op influencer marketing.

 • 360° virtuele tour

  Voka Open Bedrijvendag vervult vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24, haar missie: het ondernemerschap, ondernemingen, ondernemers en alle fiere medewerkers in de kijker zetten & dichter bij het grote publiek brengen! Vanaf nu kan je op elk moment van de dag, waar dan ook, virtueel bedrijven bezoeken. Een aanvullend alternatief voor iedereen die zijn honger naar bedrijfscultuur wenst te stillen. Zonder aanschuiven, zonder drukte. Voor de kop koffie moet de bezoeker wel zelf zorgen.

  Een virtuele bedrijfstour bestaat uit hoge resolutie 360° foto’s die ook pano’s genoemd worden en/of 360° video. Aan de hand van infopunten vertel je je eigen verhaal en bereik je nóg meer geïnteresseerde bezoekers.

 • Professionele bedrijfsvideo op onze website

  Ben jij vandaag op zoek naar dé manier om je bedrijf, je medewerkers, openstaande vacatures, je dienst en/of product in de kijker te zetten en je verkoop een boost te geven? Dan is digitaal deelnemen met je eigen bedrijfsvideo dé oplossing.

  Volledig op maat van jouw bedrijf, wensen en noden leggen we jouw verhaal vast in een 3 minuten video. Je bedrijf zoals het is, wat de bezoeker wil zien. We verspreiden jouw video en content via ons digitaal platform gedurende een volledig jaar en je surft mee op onze mediacampagne in aanloop naar zondag 1 oktober 2023.

 • Jouw bedrijf promoten op Instagram of TikTok met een influencer over de vloer

  De influencer brengt tijdens de werkuren een bezoek aan je bedrijf en brengt op een authentieke, toegankelijke en aangename vlog-manier een rapportage over wat hij of zij allemaal aantrof in jullie bedrijf.

  De influencer beschrijft de werkomgeving, de processen, praat met enkele gemotiveerde werknemers en geeft mee waarom het bedrijf een aangename en coole plaats is om te werken. Deze beelden worden gemonteerd tot een korte snackable & entertainende video in een authentiek format op Instagram of TikTok.

Begeleiding van A tot Z

Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van 33 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen naar een succesvolle Voka Open Bedrijvendag.

Sterke campagnevoering

Door deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag surf je mee op een grote mediacampagne met radio- en televisiespots, advertenties, online banners en een uitgekiende perscampagne. Ook verspreiden we posts op social media om je deelname extra in de kijker te zetten.

Sterk imago en employer branding

Tal van bezoekers komen langs voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw deuren allemaal afspeelt. Door deel te nemen kan je je profileren als werkgever en je employer branding én imago een boost geven.

1 200 bezoekers kwamen vol bewondering naar ons bedrijf in werking kijken. Er ging veel aandacht naar onze tijdslijn, want we bestaan inmiddels al 35 jaar. Een welgemeende dankjewel aan het team van Voka Open Bedrijven voor de ondersteuning! Mede door jullie is deze dag feilloos verlopen, hebben we heel wat bezoekers kunnen spreken en laten zien wat ons familiaal bedrijf te bieden heeft.
Hans Declercq Communicatie – Ronny Wens
Succesverhalen

Ontdek hoe andere bedrijven de vorige editie beleefden

Laat je inspireren door de succesvolle deelname van andere bedrijven. Ze vertellen je met plezier over hun positieve ervaring!

Wij noteerden 3.500 bezoekers. Het was een gigantisch succes! Het gevarieerde programma werd gesmaakt door jong én oud. Ook onze jobbeurs kreeg meerdere geïnteresseerden over de vloer.
LIEN DEPOORTER Advisieur Communicatie & Woordvoerder Politie Brugge
We zijn heel tevreden van de samenwerking met VOKA Open Bedrijvendag. Jaarlijks krijgen wij heel wat bezoekers over de vloer!
MARIELLE VANDENDAELE Team coordinator at NMBS
Voka Open Bedrijvendag was voor ons niet alleen een succes in cijfers (+2.200 bezoekers). Nog meer was het eEn teambuilding, waarbij collega’s van de opengestelde afdelingen alles uit de kast haalden om er een geslaagde editie van te maken mét bakken voldoending achteraf als gevolg.
REGIONAAL ZIEKENHUIS Heilig Hart Leuven

Met de steun van onze partners

Deelnemen aan VOKA open bedrijvendag met je organisatie?

Zin gekregen om mee op de kar te springen van Voka Open Bedrijvendag en wens je je in te schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte op & wij nemen binnen de week contact met je op.

Offerte aanvragen