Home Alle deelnemende bedrijven A. De Witte Group

A. De Witte Group

Fysiek bezoek
Meer filters: entertainment voor kinderen
Talen: franstalig, nederlandstalig
Rolstoeltoegankelijkheid: volledig

Wat valt er te beleven?

Bedrijfsrondleidingen

Voka Open Bedrijvendag gaat door van 10u00 tot 17u00.

Waar?

Ons adres

Hoveniersstraat 15, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Je hoeft niet te reserveren.

Wie we zijn

Group Achiel De Witte is een internationale groothandelsorganisatie in groenten, fruit, exoten, gedroogd fruit en noten. De recent uitgebreide hoofdzetel in Sint-Katelijne-Waver vormt het nieuwe centrum van een 28-tal vestigingen die zijn verspreid over de belangrijkste handelscentra van België en Nederland, elk gespecialiseerd in een bepaalde productgroep of regio. Met een omzet van meer dan 300 miljoen euro en 750 werknemers vormt Group Achiel De Witte de grootste AGF-groep van het land. Met Cibel, Cebon, Allnuts en Andiprim bieden wij de eindconsument een kwalitatieve merkenportefeuille aan. Cibel staat voor het premium kwaliteitsmerk van sinaasappelen en clementines. Dat wil zeggen dat enkel producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen onder de Cibel merknaam mogen verkocht worden. Om het volume en de kwaliteit van onze Cibel producten te garanderen, werkt Cibel nauw samen met streng geselecteerde producenten en controle organismen in Spanje en Zuid-Afrika. Alle leveranciers worden op regelmatige tijdstippen bezocht en geëvalueerd. Cebon is het kwaliteitsmerk voor een breed gamma aan fruit, groenten en kruiden, dit zowel uit binnen- als buitenland. Om te voldoen aan de eisen van klanten heeft Group Achiel De Witte Cebon gecreëerd. Daarbij worden bijzonder strenge kwaliteitsnormen gehanteerd. Bovendien worden alle Cebon producten gegarandeerd op een milieuvriendelijke en hygiënische wijze geteeld. Allnuts is het kwaliteitsmerk voor noten en gedroogde vruchten van Group Achiel De Witte. Als geen ander weet Allnuts dat zijn klanten een hoge prioriteit stellen aan onberispelijke kwaliteit en versheid. In eigen atelier worden de noten geroosterd en gemengd en de vruchten gekonfijt. Door zijn eigen branderij, verpakkingsafdeling en wereldwijd netwerk van leveranciers beschikt Allnuts over een groot assortiment van noten, gedroogde vruchten, zaden en pitten zowel bio als conventioneel. Andiprim verzorgt dagelijks de leveringen van groenten, fruit en primeurs aan diverse partners. Met onze eigen transportafdeling zijn we in staat om snel te handelen en dagelijks verse producten af te leveren. We hebben hiervoor een vrachtwagenpark met geleide temperatuur, steeds conform de geldende wetgeving. Het ‘track & trace’ systeem biedt de mogelijkheid om op ieder moment te zien waar de vrachtwagen zich bevindt.

Wat we doen

Het actieterrein van de groep strekt zich uit over diverse domeinen in de sector van groenten en fruit. Een sterke onderlinge synergie tussen de partners vormt hierbij het centraal steunpunt.

  • IMPORT: Vanuit alle hoeken van de wereld komen de beste producten naar ons land. Uit ongeveer 75 landen importeren onze inkopers en kwaliteitsexperten enkel de meest verse en kwaliteitsvolle groenten en fruit voor onze klanten.
  • EXPORT: Wij exporteren onze Belgische topproducten voornamelijk naar de Europese markt. We mogen terecht fier zijn op onder meer onze verse aardbeien, knapperige appelen en peren, sappige tomaten en kwaliteitsvolle noten.
  • GROOTHANDEL: Vanuit onze eigen groothandels, die geografisch mooi gespreid zijn over Vlaanderen en Wallonië, kunnen wij dicht bij de winkelier staan en voldoen aan al zijn wensen. Zo worden er steeds kraakverse producten gegarandeerd.
  • LOGISTIEK: Group Achiel De Witte heeft het vervoer en de verpakking van zijn producten in eigen handen genomen. Zo wordt alles in eigen beheer gedaan en kan men steeds de specifieke noden van de klant vervullen.
  • VERPAKKING: De verpakkingsafdeling van Group Achiel De Witte is sterk uitgebouwd waardoor onze gespecialiseerde machines en bekwaam personeel de diverse vragen zeer efficiënt kunnen uitvoeren.
  • FOODSERVICE: Het leveren van producten aan de horeca vereist een specifieke benadering, waar we graag op inspelen. Het gamma wordt steeds op maat gemaakt en uiteraard naar de wensen van de klant.

Waar we voor staan

Ons geheel is meer dan de som der delen. Het bundelen van individuele krachten en kwaliteiten – zowel met onze filialen als onze producenten – draagt bij tot een sterke knowhow en kwaliteit. Dat is de kracht van samenwerken. Ons voornaamste kernwoord is kwaliteit, wat geen kwestie is van toeval. Dankzij de continue inzet en competenties van al onze medewerkers en het rigoreus volgen van onze kwaliteitsindicatoren is Group Achiel De Witte in staat om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Flexibiliteit is bij Group Achiel De Witte geen dode letter. Het betekent voor ons om dicht bij onze klant te staan met een gevarieerd assortiment, flexibele logistieke ruimtes en een eigen verpakkings- en transportafdeling. Dit alles is snel en wendbaar.

Wat je zeker niet mag missen

Heb je altijd al eens willen weten hoe die lekkere groenten en fruit op je bord terechtkomen? Welk proces de producten doormaken? Hoe elke soort wordt geselecteerd en verwerkt? Aan welke eisen er moet voldaan worden voor ze verkocht mogen worden? Dan is dit de kans van je leven! Graag zetten wij als Group Achiel De Witte de deuren open van onze nieuwe site in Sint-Katelijne-Waver. Volg de weg van het bedrijfsproces van A tot Z en ontdek de wereld van onze verse vitaminen. Naast onze dagdagelijkse werkwijze zullen wij allerhande activiteiten organiseren om u als bezoeker met een vat vol kennis en enthousiasme naar huis te laten gaan. De activiteiten zullen voor jong en oud toegankelijk zijn.

Wist je dat

… Group Achiel De Witte de grootste AGF-groep is in België?

Extra informatie

Onze site in Sint-Katelijne-Waver is te bereiken via de E19, afslag Mechelen-Noord. Vervolgens volgt u de R6 en neemt u de derde afslag. Aan de rotonde neemt u de tweede afslag naar de Heisbroekweg om bij de volgende rotonde af te slaan naar de Hoveniersstraat.

Ontdek onze merken! Cibel, Cebon & All Nuts!

Openstaande vacatures

A. De Witte Group heeft ook een aantal openstaande vacatures.
Benieuwd naar meer informatie? Ontdek ze hieronder.

Ontdek ze hier

Ontdek andere bedrijven in deze regio

In hotspot Geel

Easy Systems

Geel
Easy Systems is uw all-in one ...
Fysiek bezoek
In hotspot Geel

Onstream Pipeline Solutions

Meerhout
De indiensthouding van jouw leidingsystemen, daarvoor ...
Fysiek bezoek

Grond

Kontich
Een unieke combinatie van natuur, rust ...
Fysiek bezoek

Ondernemershuishuis Mechelen – Oh!

Mechelen
Het Ondernemershuis in Mechelen, een ontmoetingsplaats ...
Fysiek bezoek
In hotspot Sint-Katelijne-Waver

J & A

Sint-Katelijne-Waver
J&A werken samen aan unieke zetels ...
Fysiek bezoek
In hotspot Geel

Cultuurcentrum de Werft

Geel
Sta zelf eens op het podium ...
Fysiek bezoek

Familiehulp

Brussel
Word één van onze 13 000 ...
Digitaal bezoek
In hotspot Geel

Narviflex

Geel
Narviflex dient de industrie met transportbanden ...
Fysiek bezoek

Dymotec

Olen
Wij zijn een ervaren partner voor ...
Digitaal bezoek

Global Port Training

Antwerpen
Global Port Training is gespecialiseerd in ...
Fysiek bezoek

Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Edegem
Het UZA is een universitair centrum ...
Fysiek bezoek

bpost

Brussel
De postbode aan je deur, het ...
Digitaal bezoek

Carolus Reizen

Mol
Al 35 jaar ben je bij ...
Digitaal bezoek
365

Aquafin

Aartselaar
Aquafin verbindt mensen met mensen met ...
Digitaal bezoek

Weir Minerals

Nederweert
“Meer dan 150 jaar innovatie: Wij ...
Digitaal bezoek

Atlas Copco Rental

Boom
Atlas Copco Rental is een internationale ...
Digitaal bezoek

Atlas Copco Airpower

Wilrijk, Antwerpen
Bij Atlas Copco Airpower in Wilrijk ...
Digitaal bezoek

Geninc – Direct Sales Marketing

Antwerpen
Direct Sales Marketing is onderdeel van ...
Fysiek bezoek

Sterkstokers distilleries

Sint-Lenaarts
Sterkstokers is een toonaangevende stokerij in ...
Fysiek bezoek