Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van 30 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen naar een succesvolle Voka Open Bedrijvendag. Er zijn 1001 redenen om de deuren mee open te gooien! We zetten er al graag enkele voor je op een rijtje.

Ondersteuning

Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Hoe dat komt? Door een sterk staaltje samenwerking! Collega’s in de deelnemende bedrijven en organisaties slaan de handen in elkaar om op een originele manier te tonen waar zij dagelijks mee bezig zijn. Bedrijven onderling gaan samen aan de slag om er een fijn groepsgebeuren van te maken. Steden, gemeenten en federaties steunen bedrijven in hun missie om zich aan de wereld te tonen.
 
Daarbovenop zijn ook wijzelf met een team van 8 kanjers fulltime in de weer om alle deelnemers te begeleiden bij de voorbereidingen van hun grote dag. We voorzien een draaiboek, dozijnen creatieve tips, een stappenplan, promotiemateriaal, adviesbezoeken, een kick-off event, drukwerk, brainstorms,… Je staat er nooit alleen voor, en dát is meteen ook de sterkte van Voka Open Bedrijvendag. Samen maken we er ongetwijfeld ook voor jouw organisatie een succes van!
 
Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Je surft bovendien mee op een grote mediacampagne met radio- en televisiespots, advertenties, online banners en een uitgekiende perscampagne!
 
Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of het hapje op het einde van je parcours. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw schermen allemaal afspeelt. Ze wandelen als ware ambassadeurs weer buiten, en zo is één ding zeker: Voka Open Bedrijvendag geeft je imago, zij het als werkgever, als buurman of als producent, sowieso een ferme boost!
 

Employer branding

Ben je op zoek naar nieuwe werkkrachten en wens je je vacatures op een originele manier in de kijker te plaatsen? Wens je óók mensen te bereiken die misschien helemaal niet op zoek zijn maar toch overdonderd raken door je bedrijf? Wil je je als werkgever profileren in eigen regio of ver daarbuiten? Wens je je eigen werknemers extra te motiveren?
 
Rekruteren via Voka Open Bedrijvendag is een slimme zet. Geïnteresseerden kunnen je bedrijf namelijk op een heel anonieme en vrijblijvende manier ontdekken. Ze ontdekken wat je doet, wat de jobinhoud is, wie de toekomstige collega’s zijn en hoe de sfeer zit; allemaal essentiële factoren
om te beslissen of je ergens wel of niet aan de slag wil.

Daarnaast bereik je op Voka Open Bedrijvendag niet alleen werkzoekenden. Je bereikt óók mensen die misschien helemaal niet op zoek zijn, maar toch overdonderd geraken door je bedrijf. Je bereikt ook andere mensen die gaan rondvertellen hoe tof jouw bedrijf wel lijkt om in te werken. Je bereik wordt met andere woorden veel groter dan het bereik dat je met een jobadvertentie behaalt.

Imago

Wil je een positief gevoel creëren bij het grote publiek wanneer ze jouw bedrijfsnaam horen of lezen? 
 
Een sterk imago zorgt voor goede relaties met jouw klanten, toekomstige klanten en leveranciers.
Wil je aan de omgeving laten zien welke maatregelen je hebt getroffen op vlak van veiligheid, milieu, geluid, werkgelegenheid,….Of ben je druk bezig om alle vooroordelen over je sector / bedrijf weg te werken?
 
Bovendien wordt het imago van je bedrijf meegenomen in ons mediaplatform. Zowel online en offline krijgt jouw bedrijf een ongeziene visibiliteit bij het grote publiek!

Feest

Elke reden is goed genoeg om enthousiast feest te vieren. Heb je een nieuw gebouw? Of ben je trots op je nieuwe afdeling? Ben je op het moment gekomen om een jubileum te vieren? Wil je wel een belangrijke innovatie in de kijker plaatsen? Een generatiewissel binnen het familiebedrijf?
Of heb je gewoon zin om je medewerkers extra in de bloemetjes te zetten. Met een deelname aan Voka Open Bedrijvendag bereik je zeker en vast je doel en meer!

Product in de kijker

Ben je vastberaden om de naam van je bedrijf en je merknaam ‘top of mind’ te maken? Wens je meer naamsbekendheid te genereren buiten je eigen buurt en klantenbestand om nieuwe klanten of partners aan te trekken? Ben je dolgelukkig indien je verkoopcijfer een ferme boost krijgt? Misschien ben je op een moment gekomen om een nieuw product te lanceren?

Virtueel

Op zondag 4 oktober 2020 viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag. Een jubileumeditie met als thema ‘digitale transformatie’. Om de daad meteen bij het woord te voegen, pakt de organisatie dit jaar uit met ‘Voka Open Bedrijvendag Virtueel’. Dit doet ze in samenwerking met het Gentse virtual realitybedrijf Poppr. Op deze gloednieuwe website kan je Belgische bedrijven 24 op 7, vanuit je luie zetel, bezoeken via virtuele rondleidingen. Een aanvullend alternatief voor iedereen die zijn honger naar bedrijfscultuur wenst te stillen. Zonder aanschuiven, zonder drukte. Voor de kop koffie moet je wel zelf zorgen.

Zin om met jouw bedrijf virtueel deel te nemen? Ontdek hier de infobrochure.

 

Inschrijven

Zin gekregen om mee op de kar te springen van Voka Open Bedrijvendag? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan!