Mis niets van Voka Open Bedrijvendag! 

Ontvang de laatste nieuwtjes, acties, kortingen, inspiratie, interessante tips en zoveel meer. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij Voka Open Bedrijvendag? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onze homepage.

VOLG ONS VIA FACEBOOK!

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Ga snel even naar onze facebookpagina & like ons! Onze berichten verschijnen gewoon op je tijdlijn. Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, leuke (win) acties & onze evenementen! 

 

VOLG ONS VIA INSTAGRAM!

Volg jij ons al op Instagram? Wij zijn namelijk ook daar te vinden! Je kan ons volgen via @voka_open_bedrijvendag en wanneer je jouw foto tagt met #openbedrijvendag dan weet je zeker dat we dit zien! Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze trouwe volgers te zien. 

Inspiratie en meer.. Volg jij ons, dan krijg jij als eerste de meest inspirerende #weetjesopmaandag, #bedrijveninbeeld en leuke foto’s & topics te zien van het reilen en zeilen van Voka Open Bedrijvendag! Volg ons ook om een kijkje achter de schermen te nemen bij ons, om te zien waar wij ons dagelijkse inspiratie halen!

VOLG ONS VIA LINKEDIN!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen binnen Voka Open Bedrijvendag? Volg dan onze LinkedIn-pagina. Klik op de button +VOLGEN en ontvang onze nieuwsberichten automatisch in uw statusupdates.

VOLG ONS VIA TWITTER!

Volg ons op twitter (@OpenBedrijven). Heb je zelf geen twitteraccount, dan kan je onze tweets bekijken op https://twitter.com/openbedrijven.

LOVE IT? SHARE IT?

Ben jij een ambassadeur van Voka Open Bedrijvendag? Laat het ons weten! We bezorgen je graag een uitnodiging om deel te nemen aan ons 'social media ambassadeur' - programma. Je ontvangt maximaal 1 keer per maand de vraag om één van onze social media posts te delen op jouw Facebook, LinkedIn of Twitter profiel. Dit zonder enige verplichting. Zin om samen meer bereik te genereren? Doe jij mee?

STEL JE VRAAG!

Hoe kunnen we je helpen? Stuur ons je vraag of suggestie via het contactformulier. We horen het graag en bezorgen je snel een antwoord.