Home Alle deelnemende bedrijven Bael Uitvaartzorg & Grafzerken

Bael Uitvaartzorg & Grafzerken

Fysiek bezoek
Meer filters: kinderen zijn welkom
Talen: nederlandstalig
Rolstoeltoegankelijkheid: volledig

Wat valt er te beleven?

Stay tuned

Kijk af en toe eens naar deze pagina voor meer info over het programma op zondag 6 oktober 2024 bij Bael Uitvaartzorg & Grafzerken.

Waar?

Ons adres

Stationstraat 13, 9450 Haaltert

Socials

Je hoeft niet te reserveren.

Wie we zijn

Bael Uitvaartzorg & Grafzerken regelt alle diensten van A tot Z bij het overlijden van een dierbare. Het is de referentie in uitvaartzorg in de regio Haaltert, Denderhoutem, Erpe-Mere en Borsbeke. Bael Uitvaartzorg & Grafzerken staat voor een persoonlijke, familiale aanpak. Hier bent u geen nummer. Onze dienstverlening is uniek. We kiezen voor een persoonlijke benadering en doen er op elk vlak alles aan opdat families zo goed mogelijk afscheid kunnen nemen. In onze serene aula in Haaltert organiseren we een afscheid op maat van de wensen van de overledene en de familie. Het kan zowel gaan om een dienst in beperkte kring als voor groepen van 150 personen. Geen enkele ceremonie is dezelfde. We gaan tot het uiterste om uw wensen waar te maken. Bij een overlijden is Bael Uitvaartzorg & Grafzerken 24/7 beschikbaar. Heeft u vragen, wenst u gebruik te maken van onze diensten of wilt u een voorafregeling? Heeft u interesse in de aankoop of aanpassing van een graf- of urnezerk? Aarzel dan niet ons te contacteren.”
De belangrijke kenmerken van Bael

 • De referentie, vaste waarde in de streek.
 • Elk mens is voor ons gelijk, iedereen verdient een uniek afscheid.
 • We zijn er altijd voor de families. 7/7, 24/24. Het unieke DNA van Bael
 • Persoonlijke benadering. We zorgen voor een persoonlijke uitvaart op maat van de overledene/familie. Geen enkele ceremonie is hetzelfde, we schrijven teksten op maat van de betrokken familie. Het is geen bandwerk. We willen de nabestaanden de beste mogelijke laatste kans geven om afscheid te nemen en de laatste momenten door te brengen met de overledene.
 • Unieke dienstverlening. Families mogen ons alles vragen, we doen ons uiterste best om dat waar te maken.
 • Serene sfeer. Bij Bael Uitvaartzorg & Grafzerken voelt u zich thuis dankzij de serene sfeer in ons gebouw, het toegewijde team en onze persoonlijke aanpak.
 • Eigen aula. De aula aan de Stationsstraat 13 in Haaltert maakt een persoonlijk afscheid mogelijk, zowel in intieme kring als tot 150 personen (zittend). Het garandeert een warmere dienst, door Bael zelf georganiseerd. De aula bevindt zich dichtbij het kerkhof en locaties voor de koffietafel in het centrum van Haaltert.

Wat we doen

Begrafenissen Bael biedt uitgebreide uitvaartdiensten aan om families te ondersteunen bij het afscheid nemen van hun dierbaren.

 • Uitvaartplanning en -coördinatie: We helpen bij het plannen en coördineren van alle aspecten van de uitvaart, inclusief de keuze tussen een begrafenis of crematie, de selectie van de locatie, en de planning van de ceremonie.
 • Rouwbegeleiding: Begrafenissen Bael biedt emotionele ondersteuning en begeleiding aan nabestaanden tijdens de rouwperiode.
 • Administratieve Ondersteuning: We helpen met de administratieve taken die gepaard gaan met een overlijden, zoals het regelen van overlijdensaktes en het informeren van relevante instanties.
 • Verzorging en Opbaring van de Overledene: Het bedrijf zorgt voor de professionele verzorging en opbaring van de overledene. Ze zorgen ervoor dat de overledene er verzorgd en respectvol uitziet voor de afscheidsbezoeken.
 • Transport: Begrafenissen Bael regelt het transport van de overledene, zowel nationaal als internationaal indien nodig. Dit omvat het vervoer naar de funerarium, naar de uitvaartdienst, en naar de begraafplaats of crematorium.
 • Ceremonies en Herdenkingsdiensten: We organiseren en begeleiden uitvaartceremonies en herdenkingsdiensten, waarbij we zorgen voor alle details, zoals muziek, bloemen, en toespraken. We werken samen met religieuze leiders of ceremonieel sprekers om een passende dienst te verzorgen.
 • Drukwerk en Herdenkingsmaterialen: Ons bedrijf kan zorgen voor het drukwerk zoals rouwkaarten, gedachtenisprentjes, en rouwadvertenties. We bieden ook herdenkingsmaterialen zoals gedenkstenen (grafzerken/urnezerken/columbariumplaten/ Enzo) en urnen.
 • Digitale Herdenkingen: Begrafenissen Bael biedt ook digitale herdenkingsdiensten aan, zoals online condoleance registers, livestreaming van de uitvaart, en digitale herdenkingspagina’s.
 • Milieuvriendelijke Uitvaartopties: We kunnen duurzame en milieuvriendelijke uitvaartopties aanbieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en milieuvriendelijke technieken.
 • Catering en Ontvangsten: Begrafenissen Bael kan ook de externe catering en organisatie van de ontvangst na de uitvaart verzorgen, zoals koffietafels waar nabestaanden samen kunnen komen om herinneringen te delen. Deze diensten geven een beeld van wat Begrafenissen Bael doet om families te ondersteunen tijdens een van de moeilijkste periodes in hun leven, waarbij we zorgen voor zowel praktische als emotionele aspecten van de uitvaart.

Waar we voor staan

Begrafenissen Bael staat voor verschillende kernwaarden en principes die hen onderscheiden in de uitvaartsector. Hier zijn enkele aspecten waar het bedrijf waarschijnlijk voor staat:

 • Respect en Eerbied: Het bedrijf hecht grote waarde aan respect en eerbied voor de overledene en hun nabestaanden. Dit betekent dat alle handelingen en diensten met de grootst mogelijke zorg en waardigheid worden uitgevoerd.
 • Persoonlijke Aandacht: Begrafenissen Bael biedt persoonlijke en op maat gemaakte diensten aan, afgestemd op de wensen en behoeften van de families. We streven ernaar om elke uitvaart uniek en betekenisvol te maken.
 • Professionaliteit en Deskundigheid: Professionaliteit en deskundigheid staan centraal in hun dienstverlening. Het personeel is goed opgeleid en ervaren in alle aspecten van de uitvaartzorg, van het plannen van de ceremonie tot het verzorgen van de overledene.
 • Empathie en Zorgzaamheid: Het bedrijf staat bekend om zijn empathie en zorgzaamheid. We bieden emotionele ondersteuning en begeleiding aan families in een moeilijke tijd, wat helpt om het rouwproces iets draaglijker te maken.
 • Transparantie en Integriteit: Transparantie in communicatie en integriteit in alle bedrijfsactiviteiten zijn belangrijke waarden. Dit omvat duidelijke informatie over prijzen en diensten zonder verborgen kosten.
 • Innovatie en Modernisering: Begrafenissen Bael streeft ernaar om bij te blijven met moderne trends en technologieën binnen de uitvaartsector, zoals digitale herdenkingsmogelijkheden en milieuvriendelijke uitvaarten.
 • Betrokkenheid bij de Gemeenschap: Wij als bedrijf zijn sterk betrokken bij de lokale gemeenschap en begrijpen de culturele en traditionele nuances die belangrijk zijn voor de mensen.
 • Nabestaandenzorg: Naast de uitvaart zelf biedt het bedrijf mogelijk ook uitgebreide nazorg, zoals rouwbegeleiding en hulp bij administratieve taken na het verlies van een dierbare. Samenvattend staat Begrafenissen Bael voor een combinatie van respect, persoonlijke aandacht, professionaliteit, empathie, en betrokkenheid, met een sterke nadruk op integriteit en innovatie in hun uitvaartdiensten.

Ontdek andere bedrijven in deze regio

LAGO Gent Rozebroeken

Sint-Amandsberg
LAGO Gent Rozenbroeken is een recreatiecomplex ...
Fysiek bezoek

Waterschoot Metalworks

Stekene
We zijn een Vlaams maakbedrijf dat ...
Fysiek bezoek

Drukkerij Arijs

Kluisbergen
Drukkerij Arijs is een modern en ...
Fysiek bezoek
In hotspot Deinze

Barbecook – Point-Virgule

Deinze
Barbecook is een Belgisch merk dat ...
Fysiek bezoek

Steenbakkerij Vande Moortel

Oudenaarde
Steenbakkerij Vande Moortel is een fabrikant ...
Fysiek bezoek

Legend Biotech

Gent
Legend Biotech is een biotechnologiebedrijf dat ...
Fysiek bezoek
In hotspot Dendermonde

Houtland Garden

Dendermonde
Houtland Garden is een familiebedrijf in ...
Fysiek bezoek
In hotspot Dendermonde

Atelier Batselier

Dendermonde
Atelier Batselier maakt Vlaamse erkende streekproducten.
Fysiek bezoek
In hotspot Dendermonde

ACB

Dendermonde
ACB, een hoogtechnologische speler in de ...
Fysiek bezoek

Hamer

Kruibeke
Hamer, een familiebedrijf gepassioneerd door techniek, ...
Fysiek bezoek

Aktrion

Sint-Niklaas
Aktrion is actief in de automotive ...
Fysiek bezoek
In hotspot Deinze

Demival

Deinze
Demival is een maatwerkbedrijf, voor en ...
Fysiek bezoek
In hotspot Deinze

Liebaert NV

Deinze
Liebaert is gespecialiseerd in het breien ...
Fysiek bezoek
In hotspot Deinze

Filliers Distillery

Deinze
Filliers Distillery, één van de laatste ...
Fysiek bezoek

Familiehulp

Brussel
Word één van onze 13 000 ...
Digitaal bezoek
In hotspot Deinze

Technische Uitvoeringsdienst

Deinze
De technische uitvoeringsdienst in Deinze voert ...
Fysiek bezoek

De Meyer NV

Temse
Ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van ...
Fysiek bezoek

Hoveniersgebroeders

Gavere
Tuinen, groen & natuurlijk water, dat ...
Fysiek bezoek

Pauwels Veranda’s, Ramen en Deuren

Ninove
Veranda's, ramen en deuren van topkwaliteit, ...
Fysiek bezoek

Dymotec

Olen
Wij zijn een ervaren partner voor ...
Digitaal bezoek

Quatra NV

Lokeren
Ontdek bij Quatra wat er gebeurt ...
Fysiek bezoek

Pacapime

Halle
Pacapime is een familiaal Belgisch bedrijf, ...
Fysiek bezoek

M-accent

Eeklo
Bezoek M-accent om te zien hoe ...
Fysiek bezoek

Ecoflora

Halle
Voor ecologisch groen, moet je bij ...
Fysiek bezoek

Garden Gin Company

Meerdonk
Gin gemaakt op een ambachtelijke manier, ...
Fysiek bezoek

Govi

Drongen
We zijn actief in de sector ...
Digitaal bezoek
Bedrijfsvideo

Fuji Oil Europe

Gent
Fuji Oil Europe, onderdeel van de ...
Digitaal bezoek
Bedrijfsvideo

bpost

Brussel
De postbode aan je deur, het ...
Digitaal bezoek

CHRISTEYNS NV

Gent
Bij Christeyns zijn we dé specialist ...
Digitaal bezoek

Weir Minerals

Nederweert
“Meer dan 150 jaar innovatie: Wij ...
Digitaal bezoek

BD Benelux

Erembodegem
BD Benelux telt ruim 1000 medewerkers ...
Digitaal bezoek
Bedrijfsvideo

Tereos Starch & Sweeteners Belgium

Aalst
Tereos biedt een duurzaam antwoord op ...
Digitaal bezoek

ArcelorMittal Gent

Gent
ArcelorMittal Belgium behoort tot de ArcelorMittal-groep, ...
Fysiek bezoek

KU Leuven – Gent, industrieel ingenieur

Gent
Op de Gentse campus van KU ...
Fysiek bezoek

De Klok NV

Serskamp
De Klok, specialist in Advokaat - ...
Fysiek bezoek

Murprotec Vochtbestrijding Gentbrugge

Gentbrugge
Murprotec, specialist in vochtbestrijding: opstijgend vocht, ...
Fysiek bezoek